Terveisiä monestakin paikasta. Lährettiin siis keskiviikkona kohti tuntematonta, pakattiin meikit, ketjut ja vyöt ja Paulin sydämessä läpätti toivon liekki. Maisemat oli syksyisiä, tunnelma kesäinen. Radio rätisi, koira kuorsasi. Pauli katsoi ulos ikkunasta ja näpsi kameralla kuvia ohikiitävistä maisemista, joita ei näe kenties enää koskaan. Tai mistä sitä tietää.

Kuva506.jpg picture by Makumuisto

Kuva504.jpg picture by Makumuisto

Ensimmäinen yö nukuttiin pienessä mökissä Palvaanjärvellä, lähellä Taavettia. Monen tunnin ajomatka nukutti Paulia.  Mutta vielä jaksoi syödä mätitahnavoileipiä ja kuunnella Popedaa. Olla ulkona.

Kuva422.jpg picture by Makumuisto

Kuva438.jpg picture by Makumuisto

Kuva437.jpg picture by Makumuisto

Illalla oli otollinen tilaisuus pehmopornoiluun.  Huom.Pauli on alasti tässä kuvassa:

Kuva445.jpg picture by Makumuisto

Aamulla matka jatkui. Pysähdyttiin juomaan kahvit. Tai siis muut joivat, koska Pauli ei pidä kahvista. Pauli meni merenrantaan ja videokuvasi merta. Ja otti tietenkin kuvia.

Kuva455.jpg picture by Makumuisto

Kuva452.jpg picture by Makumuisto

Kuva449.jpg picture by Makumuisto

Sitten yövyttiin Kangasniemellä toinen ja viimeinen yö. Rakas vinttikoira sai uuden kaverin pienestä snautserista ja Paulikin tykkäsi paikasta. Syötiin Rollsin hamppareita ja Pauli ihasteli erästä paidatonta työmiestä ja tuijotti häntä häpeilemättä. Kerrankos sitä lomalla. . . . Pauli toivoi, että olisi voinut jäädä sinne pysyvästi, kesän onnelaan.  Seuraavana päivänä alkoi matka kotiin. . .

Kuva494.jpg picture by Makumuisto

Kuva501.jpg picture by Makumuisto

Kuva462.jpg picture by Makumuisto

Kuva459.jpg picture by Makumuisto

. . . . . . . Loppujen lopuksi mitään Onnelaa ei ole olemassakaan. Ja jos on, se kyllä löytyy kotiovelta, kun koti-ikävän jälkeen sen aukaisee.